Vives, empadronades i amb casa!

Vives, empadronades i amb casa!

Divendres 8 de març més d’un centenar de persones vam sortir als carrer per alçar la veu i manifestar-nos contra el sistema patriarcal i totes les violències que patim.

La manifestació es va convocar des de l’Espai Pomezia
a les 11 h sota el lema “vives, empadronades i amb casa”. I és que l’habitatge i l’empadronament són un dret que articulen altres serveis fonamentals i condicions bàsiques per a la igualtat, de les que no poden gaudir moltes de les nostres veïnes. Al barri, les dones migrades són les que més ho pateixen, travessades per una llei d’estrangeria colonial que tampoc els protegeix el dret a la mobilitat. Estem fartes de fronteres, genocidis, polítiques corruptes, lleis que amparen la violència i altres repressions. Per això, visca la vaga feminista!

Mentre les veïnes marxàvem pels carrers de l’Hospitalet, fent una parada a La Casita, la seu de Mujeres Pa’lante, per recollir les veïnes de Collblanc, un grup d’homes de l’Associació de veïns i veïnes La Florida organitzaven un menjar popular, amb ni més ni menys que trea paelles, a per tots els gustos.

Va ser una jornada reivindicativa festiva amb molt d’amor, perquè l’últim que ens podran prendre serà el dret a gaudir.