BE FLORIDA

Be-Florida és un espai comunal on convergeix la necessitat dels veïns de trobar un lloc de treball i dels comerciants del territori de cobrir les vacants laborals. D’aquesta manera, Be-Florida es converteix en una xarxa laboral comunitària que té com a funcions principals la recerca de feina digna per als veïns del barri i la d’una selecció adequada de personal que doni resposta a les necessitats dels comerciants.

Els nostres objectius

 

 • Combatre la precarietat laboral i facilitar l’accés dels veïns a ocupació digna posant al centre l’economia local, per aconseguir que els comerços de la Florida siguin un referent laboral per a les persones del barri i la ciutat.
 • Transformar l’economia local del barri i conduir-la cap a una economia social i solidària oferint informació i acompanyament als comerços del barri per esdevenir cooperatives.
 • Acompanyar els procediments de regularització de persones a través d’entitats.
 • Facilitar l’accés a l’ocupació dels col·lectius vulnerabilitzats de la Florida i combatre’n l’exclusió laboral per raons de gènere, ètnia, credo, orientació sexual, etc.
 • Construir una xarxa de comerciants d’origens diversos per enfortir l’economia local.
 • Donar visibilitat al comerç local per tal de fomentar la compra de proximitat a través de diferents campanyes.
 • Facilitar l’accés i la informació sobre els cursos disponibles amb la finalitat de millorar la qualificació dels veïns i, en conseqüència, ampliar-ne les sortides professionals.
 • Identificar possibles subvencions per a entitats i empreses, i realitzar l’acompanyament per obtenir-les.

Qui pot formar part de la Be-Florida?

 

La Be-Florida pretén ser una xarxa laboral que compti amb les diferents entitats i comerços de La Florida que comparteixin els objectius comuns. Se’ls podrà identificar com a membres de Be-Florida pel distintiu que els acredita i que els reconeix com a entitats i empreses compromeses amb la lluita per l’ocupació digna i sostenible.

 

Ets una entitat o empresa i vols formar part de la Be-Florida?

 

La part més important de Be-Florida és la participació de les entitats i empreses del territori, ja que la formem totes aquelles persones que activem el barri diàriament, aixecant les persianes dels nostres negocis i oferint als nostres veïns el compromís de complir els objectius d’aquesta xarxa laboral comunitària. Per això des de la Comunalitat de La Florida s’aveina les reconeixem com a entitats i empreses compromeses amb la contractació responsable i conscient. Podràs reconèixer-les pel distintiu que els acredita.

Què implica formar part de la  Be-Florida?

 

 • Contribuir a la lluita contra l’ocupació precària i l’exclusió al mercat laboral.
 • Participar activament en l’elaboració d’una xarxa de venedors locals i d’ajuda mútua.

Què ofereix la Be-Florida?

 

 • Ser l’enllaç que posa en contacte les entitats i empreses amb persones candidates que compleixi el perfil requerit segons les necessitats de contractació.
 • Acompanyar les entitats i les empreses en els processos de regularització administrativa de persones.
 • Assessorament per a l’obtenció de subvencions o ajuts a les entitats i comerços locals.

Descarrega’t el document informatiu aquí

  Sector laboral de l’empresa ComerçConstruccióAdministracióEducacióHostaleriaCures i netejaMitjans de comunicacióTransport i logísticaAltres…

  Tipus de Jornada

  Tipus de contracte


   Formació

   Experiència laboral


   No tens Currículum? Ho fem juntes.