COMERCIANTS ENXARXATS

El comerç de persones migrants sempre ha estat present a la Florida. Persones d’altres comunitats de l’estat espanyol i de Catalunya han proveït de colors, sabors i saviesa al barri. Des de fa uns anys, veiem el relleu no sols generacional sinó de manifestacions culturals, culinàries i d’altres quefers que van més enllà del continent europeu.

 

Des d’aquesta xarxa es vol posar en valor les diferents propostes i iniciatives comerciants d’orígens diversos del barri i generar un espai col·lectiu on els diferents comerços del barri puguin organitzar-se, compartir recursos, ser representants amb més força de cara a dialogar amb l’administració local o autonòmica portant el pensar i sentir de totes.

 

Els nostres objectius

  • Visibilitzar les iniciatives econòmiques que porten endavant les persones d’orígens diversos al barri
  • Cohesionar el teixit comercial independentment dels orígens per tal de tenir representativitat colectiva en l’àmbit públic i privat.
  • Teixir aliances comercials que afavoreixin totes les iniciatives. Per exemple: parlar de preus, qualitat, proveïdors, lluites, peticions a l’administració local.
  • Caminar juntes cap a una economia social i solidària (ESS) i feminista al barri.
 

Si tens una iniciativa comercial al barri i vols participar en la xarxa omple el següent formulari per poder coneixe’ns!

 

 
 
 
 

    Necessitats de la iniciativa/comerç