Xarxa de suport mutu

La xarxa de suport veïnal es fonamenta en donar continuïtat a la iniciativa que es va impulsar durant la pandemia per enfortir el consum de productes ecològics i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat i impulsar models alternatius al dels bancs d’aliments tradicionals, més adreçats a l’assistència que no al suport mutu.

Ara mateix aquesta xarxa es troba com un espai obert setmanalment, tots els divendres a partir de les 11 h, on les veines ens trobem i podem compartir allo que necessitem.

 

Altres línies d’acció vinculades a la xarxa de suport són:

 

  • Compartir les reflexions i models posats en marxa per tal d’incidir en els programes públics d’ajuda social a nivell local i supralocal.
  • Reflexionar sobre el concepte de proximitat en relació a les migracions, els seus agroecosistemes i pràctiques culturals-alimentàries.
  • Enfortir les dinàmiques de suport mutu i comunitàries entre el veïnat, les entitats i el petit comerç local.
  • Establir vincles entre l’espai del banc popular d’aliments i les cuines de La Suculenta (menjadors socialitzadors als centres cívic-comunitaris de la Generalitat a Bellvitge i Barri Centre).

Nom de l’inicitiva: Xarxa de suport mutu

Horari: divendres a les 11 h

Adreça (espai): Pomezia, C. Pins nº10

Contacte/xarxes socials: pots adreçar-te directament a l’espai o contactar a través del correu hola@lafloridasaveina.cat