Ei, que ens quedem 2 anys més!

EI, QUE ENS QUEDEM DOS ANYS MÉS!

El mes de febrer vam tancar la primera biennal de la comunalitat urbana La Florida s’aveïna. Han estat dos anys plens de tasques de diagnòstic, durant els quals hem propiciat la generació de xarxes de suport i intercooperació, que ens han permès definir les necessitats del territori i treballar segons aquestes.
Paral·lelament, hem explorat formes comunitàries d’enfrontar-nos als diferents problemes estructurals que travessen el barri. Com, per exemple, la llei d’estrangeria, reforçant la mirada col·lectiva des de l’escoleta jurídica, o la reivindicació transversal de l’empadronament sense domicili fix a l’Hospitalet en les diferents accions que duem a terme.

Aquest mes de març, estrenem biennal! El que significa que el projecte es queda dos anys més!

L’objectiu de 2024 és consolidar les xarxes creades i generar més espais d’autoorganització i autoocupació posant el focus en la visibilització de la inaccessibilitat a l’habitatge com a violència estructural, entre d’altres. 
El nostre espai de referència continua sent Pomezia, al carrer Pins 10; des d’aquí continuarem oferint informació sobre el projecte de dilluns a divendres de 10 a 14 h. A més, us recordem que Pomezia és un espai comunitari, al que podeu sumar-vos amb iniciatives pròpies o participant de forma activa a les diferents activitats ja existents.

La Florida s’aveïna es queda dos anys més amb ganes de generar una gran base social i organitzada al barri. Aveïna’t a la Florida!