Laboratori editorial
Des dels Blocs

És un espai de trobada on poder experimentar i crear col·lectivament materials gràfics sobre relats, imatges i sabers que conviuen al barri de La Florida. L’espai de pensament i producció es desenvolupa a una sala de centre municipal del barri que dona a peu de carrer, on obrim les portes convidant a qui vulgui participar.

 

La revista del barri Des de Ja! és el fruit de la feina de formigueta de moltes persones, veïns i veïnes que ens trobem per reflexionar, proposar, implementar una eina amb la qual poder pensar sobre el que estem vivint, les conseqüències i causes i fixar actuacions que millorin la qualitat de vida de les persones que viuen al nostre barri, La Florida-Les Planes. Amb moltes col·laboracions puntuals o no amb altres organitzacions del barri i de la ciutat. Publiquem trimestralment i per cada nou número s’organitza una presentació oberta, generant un espai de debat col·lectiu on les diferents persones que hi participen comparteixen el tema sobre el que han escrit, entre altres.

És important destacar que Desde Ya i qualsevol altre material que s’acompanyi des del laboratori editorial Des Dels Blocs s’ha decidit publicar sota llicència lliure Creative Commons per permetre l’ús de reproducció i modificació de l’obra sempre que no es faci un ús comercial d’aquesta.

Nom de l’inicitiva: Laboratori editorial 

Horari: dilluns de 17 a 20 h

Adreça (espai): Centre cívic Ana Diaz Rico

Contacte/xarxes socials: @lafundicio