Inauguració Laurel 31

Amb una desfilada de moda en ple carrer, va obrir les seves portes l’espai tèxtil col·laboratiu Laurel 31 a la Florida. La tarda del dissabte 18 de maig va revelar nous colors al carrer del Llorer, de la Florida. Aquell dia es va realitzar la primera desfilada de moda del barri, imaginada i produïda per les iniciatives tèxtils que conformen el nou espai col·laboratiu Laurel 31 – Economías Silvestre.

 

Aquest nou punt de trobada, creació i suport mutu, situat al carrer del Llorer 31, a L’Hospitalet de Llobregat, treballa per transformar-se en una xarxa de cooperació entre diferents iniciatives tèxtils, així com en un lloc de referència per a la capacitació, l’intercanvi d’idees i l’impuls de noves propostes creatives des del barri.

Aquesta desfilada va ser el resultat d’espais de diàleg i coordinació entre les veïnes i veïns que activen els projectes, els quals van abocar tota la seva experiència i coneixements en un programa que permetés donar a conèixer al barri cada un dels productes que elaboren. Les iniciatives que van participar van ser: AVIV La Florida, Mio Mundo, Costureras Pa’lante, Black Tribute Merch, i Mi Tesorito, articulades i en sinergia amb La Fundició, Comunalitats Urbanes, Mujeres Pa’lante i Honducat.

 

Per què una desfilada?

La idea, que va sorgir en el marc de les trobades mensuals dels dissabtes, es va proposar com una manera de presentar Laurel 31 davant les veïnes i veïns de la Florida. I també per ocupar el carrer, oferir una manera diferent d’utilitzar-lo, mostrar les seves creacions i compartir l’alegria de comptar amb un nou punt de trobada.

 

Pròximes activitats:

  • Taller de serigrafia. Inici: dilluns 10 de juny (18.00 a 20.00 hores). Sessions següents: 17 de juny i 1 i 8 de juliol.
  • Taller de costura. Inici: divendres 14 de juny (11.00 a 13.00 hores). Sessions següents: 21 i 28 de juny, 5 de juliol.
  • Taller de customització. Inici: (per confirmar).
  • Taller de microrelats il·lustrats: Inici: dimecres 19 de juny (18.00 a 20.00 hores). Sessions següents: 26 de juny, 3 i 10 de juliol.

 

Cost: 5 euros per sessió. 27 euros curs complet. Opció de bescanvi per a qui ho necessiti. @laurel31_economiassilvestres es troba al carrer del Llorer 31 <Metro Florida>.

 

🔎Més info i reserves al correu economiassilvestres@gmail.com o al número +34 662012034.