El 8 de març seguim al carrer

El 8 de març les dones sortirem al carrer per reivindicar-nos i alçar un únic crit: foc al patriarcat!

Des de La Florida treballem cada dia per empoderar-nos: compartim, aprenem, descobrim, cuidem, recordem, teixim, dibuixem, cuinem…però aquest dia ho farem, també, en una jornada de vaga per visibilitzar la lluita feminista.

Enguany, la coordinadora Vaga Feminista L’H ha donat suport als múltiples actes dels col·lectius de dones als barris i les dues manifestacions que recorreran la ciutat.

El 7 al vespre la manifestació nocturna, amb una marxa de torxes i tabals i sota el lema “L’Hospitalet dempeus contra les precarietats, les fronteres i els genocidis”, que finalitzarà a la plaça de l’Ajuntament reclamant l’aturada de la violència contra les dones. I el 8 al matí, els carrers de l’Hospitalet seran l’escenari de la cercavila que es convocarà des de Pomezia, seu de La Florida s’aveïna. Durant el camí s’hi sumaran dones de tots els barris que continuaran plegades amb la manifestació diürna. Hem recuperat la proclama “Vives i empadronades” perquè el dret a l’empadronament continua sense complir-se i hem posat èmfasi en la necessitat d’habitatge: “Vives i empadronades i amb casa”.

A totes les reivindicacions els cal un final festiu per celebrar la solidaritat entre dones, així que gaudirem d’un bon àpat per recuperar forces, i continuar cap a la manifestació feminista a Barcelona.